sâmbătă, 28 aprilie 2012

La inceput de drum



Bun venit pe blogul danirusu.blogspot.com!

6 comentarii:

  1. Ne e frica de ea. De iubire. Ne este frica sa nu fim dezamagiti, raniti, loviti, sa nu ne alegem iar cu gauri in inima. Dar iubirea este un sentiment care merita trait cu orice risc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vointa, forta care invinge imposibilul, cea care te sustine in alegerea si hotararea faptelor, are nevoie de “tine” sa-ti doresti mai mult, si mai mult! Astfel poti avea totul…trebuie doar sa stii cum vrei sa fii, sa devii, sa-ti visezi schimbarea si sa-ti construiesti planul schimbarii.

    De multe ori ne gasim motivatii exterioare pentru a merge mai departe, ne agatam de orice “semn” care sa ne trezeasca resursele interioare si ne intrebam cum unii oameni au ajuns la cote inalte de succes personal plecand natang in viata. Au invatat veselia, dragostea, increderea in sine si au luptat cu frustrarea, dezamagirea si ingrijorarea. Au reusit pentru ca au avut vointa si-au dorit mai mult si si-au urmat calea cu pasiune.

    Vointa presupune sa-ti doresti si mai mult apreciind ce au realizat in trecut!

    Povestea celui care si-a propus sa cucereasca, sa-si atinga idealul si apoi nu a mai putut face nimic…poate fi soarta celui care a renuntat sa-si mai doreasca. Dorinta, motivatia de succes au fost sustinute de vointa, iar fascinatia succesului a “omorat” vointa si, pentru ca cele mai multe povesti au un final fericit, acel om isi revine, se ridica din nou pentru ca simte iar o dorinta si o forta care-l impinge sa creeze din nou. Aceasta forta poarta numele de vointa, acea printesa razboinica ce-si intareste si amplifica forta doar in lupta.

    Secretul oricarui succes exterior este dorinta si vointa. Trebuie sa stii ce vrei, sa simti aceasta profund si sa crezi. Pasiune, credinta si vointa inseamna putere! Trebuie doar sa continui sa simti si sa actionezi pentru ceea ce vrei, iar “faptele” exterioare vor raspunde la vointa ta. Cand iti exersezi vointa actionand pentru a-ti satisface dorintele, aceasta devine mai puternica. Cu cat insisti mai mult cu atat mai mult crezi si cu atat mai mult simti.

    Ai nevoie sa-ti proiectezi visul, sa-ti doresti sa ti se indeplineasca si, in acest mod, vei avea incredere ca izbanda e a ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. comentariile nu sunt scrise de mine dar imi place sa le citesc mereu ,poate gasesc si eu forta sa le pun in aplicare,o zi minunata sa aveti

    RăspundețiȘtergere
  4. "Iubirea este indelung rabdatoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasa, iubirea nu se lauda, nu se mandreste. Ea nu se poarta necuviincios, nu cauta ale sale, nu se manie, nu tine cont de rau. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. Toate le suporta, toate le crede, toate le spera, toate le indura. Iubirea nu inceteaza niciodata." (1 Corinteni, 13, 4-8)

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai usor este sa ranesti sufletul cuiva ,caci sufletul umbla descult si pasii lui culeg toti spinii unei zile.

    Gabriel Liiceanu

    RăspundețiȘtergere